3e plaats 10Venenloop 1.29.23, niet wat ik verwachtte

Er werd veel wind aangekondigd, maar in een bosrijke omgeving zou daar wellicht de wind wat meevallen. De start was in Tiendeveen en met de eerste kilometers met de wind in de rug. Natuurlijk was de start te snel maar vooraf voelde ik me goed en dacht ik ga het proberen. De aanval starten.

Na 7 รก 8 kilometer voelde ik al dat het een moeilijke dag zou worden, de benen wilden niet meer, voelden zwaar en met de stevige wind wist ik dat het moeilijk zou worden en dan is het nog een heel stuk naar de finish. Besloten om de race uit te lopen en te zien wat er nog mogelijk was.

Uiteindelijk nog een 3e plaats in mijn categorie. Ik wist dat er voor en achter mij een gat ontstaan was dus dit was vandaag het maximaal haalbare. Op naar volgende wedstrijden en trainingen. De weg naar Berlijn is nog lang, dus voldoende momenten om te verbeteren.

Foto’s: Rolf Koopman, Eelco de Groot

Je vindt dit vast ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.